Projects

Julrosen

 

D

 

 


Hammarskjöld i text och musik

 

Detta projekt är ett performance & konsertprogram. Scenisk framträdande och recitativ blandas med kammarmusik. Vår ambition är att sprida Dag Hammarskjölds texter och presentera nyskriven musik av tonsättaren Mauro Godoy Villalobos.Musiken framförs av

Stockholm Contemporary Guitar Ensemble (S.C.G.E). Recitation och textbearbetning

av Sandra Ottander.

 

Hammarskjölds texter och tankar, tycker vi, är  mycket angelägna i dagens samhälle och bör delas och spridas. Vår tanke är att genomföra vårt program där  Hammarskjölds tankar och ord kan fördjupas och spridas.

 

 


Hammarskjöld konsert 1
Dag-Hammarskjold-1954
Hammarskjöld konsert bild 2
Document-page-001
Hammarskjöld konsert bild 4

Medverkande

 


Sandra Ottander är utbildad skådespelare. Hon är även utbildad logonom, röst- och talpedagog med estetisk inriktning, vid Stockholm Musikpedagogiska Institut samt gått manus-skrivarlinjen på Biskops- Arnö. Hon är Jan Nygrens-stipendiat och kulturstipendiat vid Katedralskolan i Skara. Sandra har satt upp och medverkat i flertalet pjäser och sång- och lyrikprogram.Stockholm Contemporary Guitar Ensemblen (S.C.G.E)

S.C.G.E. är en ensemble med fokus på samtida konstmusik. Ensemblen består av Stockolms främsta klassiska gitarrister: Ariadna Abreu ,Georg Gulyas, och Mikael Mannberg under ledning av tonsättaren Mauro Godoy Villalobos.